Benefiet 25, 26 en 27 december

dodenwassingsruimte
islamitische begraafplaats
onderhoud moskee gebouw

moskee roosendaal

Informatie pagina over de benefiet van 25, 26 en 27 december

Dit jaar zamelt de moskee geld in voor 3 verschillende projecten. Het doel is om in totaal een geldbedrag in te zamelen van €250.000. Hieronder staat in het kort uitgelegd waar deze inzamelingen over gaan en welke bedragen voor welk project bedoelt zijn.

Dodenwassingsruimte – Doel: €150.000

Het eerste project is voor de realisatie van een dodenwassingsruimte en mortuarium. Met het ingezamelde geld zal een bijgebouw worden gebouwd. Hierin zal een dodenwassingsruimte en mortuarium komen.  Hier zullen In Sha Allah de overledenen volgens de islamitische wijze worden gewassen. Daarnaast zal hier een klein magazijn en een werkplaats komen. 

Islamitische begraafplaats – Doel: €75.000

Voor moslims in Nederland wordt het steeds belangrijker om een eigen begraafplaats te hebben. Om voor ons een begraafplaats te garanderen, die voldoet aan de islamitische voorschriften, is het van belang dat er een stuk grond wordt aangekocht. We willen daarom een start maken voor een regionale samenwerking met meerdere moskeeën en islamitische organisaties.

Onderhoud moskee gebouw – Doel: €25.000

Onze prachtige moskee staat letterlijk en figuurlijk midden in onze samenleving. De moskee dient dan ook goed te worden onderhouden om aan onze wensen te blijven voldoen. Er zijn een aantal zaken waar onderhoud aan moet gebeuren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de minaret. 

Bekijk hier de livestream

Doneer

€ 50710,32

Bedrag